Logotip de Adolescents.cat
Grey
Grey
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 31/03/16 23:49
No sé què fer! No puc deixar de pensar en ell...
Hola Elena!
La veritat és que no sé per on començar, no he parlat d'això amb molta gent.
Bé, la veritat és que el problema és que m'agrada un noi que és 4 anys més gran que jo, sé que l'edat no importa perquè jo sóc de les que pensa el mateix, però en aquest cas hi ha alguna cosa que em diu que no m'hauria d'agradar. El conec des de fa bastant temps però fins aquest estiu no he començat a sentir res. Ell és monitor meu d'estiu i precisament per això no vull que m'agradi, però per una altra part crec que és un sol.
No sé què fer perquè últimament parlem bastant(per whatsapp) i no sé si fer-me il·lusions...
Siusplau necessito concell...
Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/04/2016 15:52
No sé ben bé què hi ha de dolent enque t'agradi el teu monitor. Sé que 4 anys poden semblar-te una gran diferència i potser ho són però el més important és que puguis descobrir si ell sent alguna cosa per tu. De moment aneu parlant per whatsapp i si també parleu en persona seria genial. No sé si us veieu sovint... però deixa que el que sents vagi evolucionant i veuràs si et convé o no aquest noi.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Grey
Grey
Data: 03/04/2016 18:36
Moltes gràcies! M'ajuden molt els consells!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: