Logotip de Adolescents.cat
anònima0410
anònima0410
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/03/16 19:30
No em sento a gust amb el meu cos... (10)
Hola! Sóc una nena de 13 anys que just ara el meu cos esta fen molts cambis. El meu problema és que no m'agrada el meu cabell, ni el meu cos. Jo penso que estic una mica gorda però les meves amigues sempre em diuen que no i que això no ho digui! També li vaig comentar a me mare però ella diu que només és panxeta i que quan fagi "l'estiron" ja em marxara, però és que ja sóc molt alta i tinc la regla i no se si ja he fet l'estiron i estic gorda de veritat. Per altre part, a l'estiu em vaig tallar el cabell i m'encantava però un cop entrar a l'institut m'he deprimit una mica, perquè quasi totes les nenes de l'insti (inclús la meva millor amiga) tenen el cabell super llis, gens greixos.... I a mi m'agradaria tenir-lo aixi, el problema és que quan me'l planxo no em dura ni 1 dia llis! A més jo el vull tenir més llarg però em creix molt lent.... Vosaltres què penseu? Em podeu donar algun consell siusplau?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:57
Hola guapa!
Doncs el més important és que comencis acceptant el que tu tens. És normal que vegis coses en les altres persones que també t'agradin i que voldries tenir però el que tu tens també és molt bonic i potser només has de mirar com treure't partit.
Mira't amb bons ulls perquè el més important en el món és que tu t'estimis, et miris bé i et sentis bé amb tu mateixa perquè la resta de coses també et vagin bé!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: