Logotip de Adolescents.cat
sweela
sweela
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 30/03/16 18:06
No sé quin títol posar. (4+6=10!)
Hola!
Fa dues setmanes vaig tornar d'un intercanvi a Alemanya.
El cas és que quan van estar ells a Barcelona, em vaig fixar l'últim dia en un noi els quals va trencar el gel amb una pregunta. No sé perquè, ja que necessito conèixer les persones i a part, sóc molt tímida, però em va enganxar el somriure i no parava de pensar en ell. Com quan comença a atraure't algú.
Dos mesos després vaig anar jo al seu poble i van passar coses (per mí, per un altre potser seria com saludar quan et trobes a algú pel carrer) però no vam parlar. Em va fer moltíssima vergonya acomiadar-me i vaig marxar sense tenir ni el seu telèfon ni correu ni res. Ara m'arrepenteixo d'això perquè de fet m'és bastant complicat tornar perquè sóc celíaca i no crec que la meva "partner" vulgui repetir (no vam fer-nos gaire) tot i això, tinc moltes ganes i quan se'm fica algo entre les celles, és allò i prou. (Ja estic estalviant hehe)
Ara el seu telèfon el tinc, i hem parlat dos o tres cops però he vist que em costa molt relacionar-me amb la gent i no sé treure tema ni res. A part, viu a uns 2000km! Cada cop m'els busco més lluny-.-
Aprofito per fer una altra consulta: Com he esmentat abans, no sé relacionar-me i tinc tres amigues i prou (per separat, no som cap grup). Em canvio d'institut l'any que ve, que he de canviar perquè al meu no hi ha batx de manera que m'obligui a relacionar-me, o continuo al que em tocaria? Jo vull superar-ho i també la timidesa, però quan arriba l'hora de la veritat no puc, torna la antiga jo.
PD: M'agradaria que aquesta consulta fos el més discreta possible. Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:55
Doncs la millor manera de vèncer la timidesa és fent el que ja estàs fent: atrevir-te a parlar amb el noi que t'agrada i fer petits passos per a tenir certs amics.
Potser ara a l'institut nou tens una bona oportunitat. Pensa que tothom és tímid en major o menor grau, per tant, tothom pot ser extrovertit... només has de trobar la manera com ser-ho tu i segurament implica que hagis de tenir confiança amb les persones del teu voltant i això es guanya mica en mica...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: