Logotip de Adolescents.cat
Juls
Juls
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 30/03/16 00:05
No sé què fer.
Hola, fa ja un any que penso en aquest tema i necessito consultar-ho.
Tot el meu cercle d'amics, tan nois com noies tenen novio/novia o una persona especial. Al principi no em feia res però últimament m'està començant a molestar una mica. M'inviten a sopars de parelletes, quan alguns s'enfaden amb la parella m'expliquen els problemes... bé que sempre estic al mig de totes les relacions però jo no en tinc cap. No he estat mai amb cap noi, almenys com a nòvio o com alguna cosa més que una nit de festa, a vegades no puc habitar pensar que l'amor no està fet per mi i estic farta de sentir als meus amics dir-me que arribarà quan menys m'ho esperi. Sé que no és bo però m'estic començant a posar al cap que no hi puc fer res, inclús estic mirant molt el meu físic per veure si aquest és el problema.
Què faig? Si que m'he enamorat però no era correspost. Com puc trobar una persona que estigui bé amb mi i jo amb ella? O és que és cert que no estic feta per l'amor?
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:53
Tothom que vol està fet per l'amor. Entenem que la situació que vius és complicada, però pensa que l'amor no és quelcom senizll i potser tu ets més exigent a l'hora d'escollir... per això és més complicat que es fixin en tu o que arribi algú que realment t'agradi.
I si ets exigent... t'anirà molt millor perquè escolliràs més bé amb qui estar!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: