Logotip de Adolescents.cat
Maduixa
Maduixa
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 29/03/16 22:56
Què feu redactors? No em falleu!!
Hola! Primer de tot perdó per si aquest títol sona borde, no és la intenció ;). L'he posat perquè el veieu ràpid i em pogueu contestar. El cas és que he vist que us heu saltat les consultes del 20 de febrer al 10 de març i hi ha gent que necessita resposta. Jo vaig fer-ne una el 27 de febrer (amb un altre nom) i no he obtingut cap resposta. De veritat, us ho pregó, necessito resposta. Ho estic passant fatal.
Espero que m'entengueu. Estenc que és un descuit, no us culpo. Només per si no us en havíeu adonat.
Gràcies
PD: feu molt bona feina redactors, de veritat. Ajudeu molt! Mercii!!!
Petons
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:51
Hola maduixa!
doncs sabem perfectament que estem responent les respostes més actuals i mica en mica anem actualitzant les antigues. Volem atraar tota la feina i ens hem posat a fer un intensiu. Rebem una quantitat de consultes diàries motl gran i estem intentant respodre-ho tot!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: