Logotip de Adolescents.cat
adolescentanonima40914
adolescentanonima40914
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 29/03/16 21:37
Tinc por de perdrel's +anonim
Soc una noia que te anorexia nerviosa desde fa uns 6 anys , despres de uns anys els meus amics y pares es van esevantar y hem van apoyar moltissim , cuan li vaig dir als meus cosins hem vaig sentir molt millor pero ara que ha pasat uns messos hem sento rara amb tothom , moltes vegades penso que alomillor soc molt pesada amb ells encara que no ho sigui . Tin por de perdrel's pel que m'esta passant o per altre qualsevol cosa , son com germans per mi y el meu suport per tot , sento que m'apoyarien passi el que passi . Ara no ens podem veure molt fa un mess ens veiem a mes seguit , y ara a passat 1 mes y 7 dies que no ens veiem , y sento com si alguna cosa hem falta , que necessito una abraçada seva perque hem demostren molt carinyu . No se que hem passa , tot el que diu tothom m'ho prenc malament sense rao o alomillor per whats es malenten el to de veu pero esque no se que fer , es cosa meva ?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:48
El que estàs vivint és molt dur. I és important tenir a la gent que t'estimes al teu costat. Crec que seria molt bonic que els hi puguis dir a ells tot el que ens has dit a nosaltres i que diguis obertament què necessites. D'aquesta manera ells t'ho donaran sense problema.
Espero que posis totes les teves forces en recuperar-te perquè puguis gaudir moltíssim de la vida. T'enviem una abraçada ben forta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: