Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 29/03/16 18:36
Intercanvi i relacionsK
Hola, estic pensant en anar a fer un intercanvi a l'extranger per 1r cop amb gent d'altres països a partir de 16 anys, i hi aniré sola ja que els meus amics no poden.
Quan vaig a un lloc nou i no coneixo a ningú em costa MOLTÍSSIM fer amics, i normalment les relacions amb la gent les porto regular i em costa encaixar molt, a més no tinc gaires amics, i em costa començar a parlar per vergonya, inseguretat... (sempre espero a que començin) i encara més si no parlem el mateix idioma.
Alguna solució o consell? No tinc clar si arriesgar-me a anar per la manera que sóc (sóc molt de casa també) i si no funcionaa bé, haver de passar 2 setmanes interminables.
A més em fa una mica de por anar amb avió, algun consell per superar-ho?
Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:43
Hola!
Doncs creiem que és una oportunitat fantàstica per enfrontar-te a aquestes coses que et costen tant. L amillor manera de fer front a quelcom que ens és difícil és no evitant-ho i tirar endavant.
Potser pots descobrir grans coses, conèixer a moltes bones persones i aprendre moltíssim!!!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: