Logotip de Adolescents.cat
flor
flor
Any: 1999
Comarca: Selva
Data: 29/03/16 18:11
Que faig?
Hola, nose si el que sento és amor o amistat però el que sí que et puc dir és que tot el dia penso en aquesta persona i la trobo molt a faltar, és ella, té 39 anys, jo en tinc 16,una gran diferència d'edat, però la veritat que em sembla que estic enamorada d'ella, va haver-hi un dia on una amiga em va ajudar, li va dir que què passaria si algun dia jo li digues que estic o estava enamorada d'ella o si li intentés fer un pico. I li va respondre que m'engegaria a la merda i que tallaríem l'amistat.
Em sembla que ella ho nota, però es fa la tonta i fa com sinó sabés res, ens veiem cada dissabte i diumenge.
Clar, jo molt francament, molt sincerament això no vull que passi i nose que fer si dir-li o no, com dir-li o no dir-li res fins al cap d'un temps.
Espero la vostra resposta, gràcies Adolescents!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:42
Sincerament, et recomanem que intentis oblidar a aquesta persona. La diferència d'edat és molt gran, massa. Pensa que si ella s'acostés a tu es consideraria un abús i seria il·legal. I, a més, ella ja ha dit que no vol res amb tu. Per tant... perquè hi ùgui haver amor ha de ser recíproc i dins d'un marc legal...
Sentim molt la cruesa d'aquestes paraules però no et volem enganyar. Preferim ser sinceres amb tu i recomanar-te que intentis anar per un altre camí...
Una abraçada molt forta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: