Logotip de Adolescents.cat
Meeriuus_00
Meeriuus_00
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 29/03/16 09:43
no puc deixar-ho de pensar
Hola!!!

Fa un temps el meu ex-novio hem va deixar i jo hem baig rallar molt perque l'estimo i per deixar de pensar amb elll nose perque vaig anar i em vaig liar amb un dels seus millor amics pero ell no ho savia i hem va donar una altre oportunitat, pero ahir ell nose com es va enterar i hem va deixar un altre cop, i me rallat moltíssim perquè me l'estimo molt ja que fa cinc mesos que portavem junts i sincerament necessito ajuda nose el que he de fer per millorar i no rallarme

gracies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:37
Hola!
Doncs, el que et recomanem és que intentis parlar amb ell i li expliquis tal qual ens ho has explicat a nosaltres.

I hauràs de respectar el que ell decideixi. Potser ell no és capaç de seguir amb tu si sap que t'has embolicat amb un amic seu... i no el podem obligar a que pugui estar amb tu.

Però si et sinceres i li expliques com et senties potser t'entendrà...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: