Logotip de Adolescents.cat
adolescentanonima40914
adolescentanonima40914
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 29/03/16 00:59
Amor impossible ( no se que fer )+ anonim URGENT
Hola , doncs el que pasa esque estic començant a sentir algu mes que amor familiar per un cosi . Fa uns anys va estar a punt de liarnos y si se que aixo no s'ha de fer y el que hem va fastidiar mes va ser que va fer com que no hagues passat res . despres d'uns anys va começar a tenir una novia que van trencar per uns probemas . Quan estava ham ella estava gelosa y no sabia perque , l'estimo molt , es com un germa per mi , pero no se si aquet amor que li tinc esta passant mes de l'amor familiar desde que va passar lo del peto ,m'hes impossible no pensar en aixo.El cas es que tinc molta por perque l'estimo molty no el vuy perdre , pero hem fa molta rabia o tristesa que ell segur que no s'enrecorda de res , o almenys es el que hem vol mostrar , mai mes hem tornat a tocar el tema y yo no vuy treure'l perque seria molt incomode . Que he de fer ? Intento oblidar el que va passar ? ES confusio per lo molt que m'importa y lo que seria capaç de fer er ell o es amor de veritat ?

SIUSPLAU CONTESTEU Y GRACIES

NO HO PUBLIQUEU
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:35
Hola Adolescent!
Doncs demanem a Adolescents.cat que no ho publiquin com a notícia però si que et responem la consulta prequè és l'única manera de que t'arribi.

Dius que l'estimes com un germà... si realment l'estimes com a un germà, llavors el que sents per ell no és amor de parella... Crec que tens una mica d'embolic perquè de vegades els nostres sentiments ens confonen... Deixa que els teus sentiments evolucionin i a veure cap a on et porten.

Però si tens ganes de parlar amb ell... endavant... tampoc és just que faci com si no hagués passat res!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: