Logotip de Adolescents.cat
+
+
Any: 2001
Comarca: Garrotxa
Data: 28/03/16 19:09
Boja
Hola, bé, si, és molt estrany però crec que m'estic tornant boja.
Directament. Perquè fa dies que desitjo ENCARA QUE JO NO HO VULGUI, el pitjor per als altres. Per exemple. No voldria afegir més detalls ja que no sé què em passa. M'estic espantant i ja no puc més perquè sempre he sigut una nena amb pensaments macabres, ja que sóc molt poruca...etc. Ajudeu-me.
Com puc ser menys poruca? Ja sé que cadascú és com és i no vull pas deixar de ser com sóc. Però alguna tècnica per ser menys poruca almenys per poder mirar una imatge encara que no hagi tingut intenció de mirar-la i dormir a la nit:').
I, estic boja? Perquè desitjo el pitjor als altres? I és que per exemple, si penso, avui el meu amic caurà cau.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/03/2016 07:30
Sovinet le cap ens juga aquestes males passades, tenir pensaments desitjant coses dolentes als altres. AIxò no vol dir que t'estiguis tornant boja, senzillament que estàs atenta a tot el que et diu el cap. Segur que també et diu coses bones, encara que no els hi facis cas perquè ara estàs centrada en això.

Accepta aquests pensaments perquè com més fora els vulguis, més vindran. Pero intenta llavors pensar en quelcol positiu.

I per tenir menys por, t'has d'enfrontar a allò que et fa por...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: