Logotip de Adolescents.cat
aanooniimaa
aanooniimaa
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 26/03/16 13:34
Pírcing il·legal :/
Hola,
veuràs...farà uns 2 o 3 dies em vaig fer el pírcing del smiley sense permis (ja ho se que hauria de demanar permis i tot aixo pero estic farta de que em diguin que haig de ser jo mateixa i que ningu ha de controlarme pero despres no em deixen triar res sobre el emu propi cos) i el cas es que jo me'l cuido moltisim però magradaria algun consell per tal de que curi mes rapid i alguna manera de amagarme el aro (ara porto la barra pero em vull ficar l'aro)



Mersii i petones
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/03/2016 18:25
Nosaltres el que et podem demanar és que diguis a casa teva que t'has fet aquest pircing perquè si realment vols ser tu mateixa no t'has d'amagar!

Ànims i a veure què et diuen!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: