Logotip de Adolescents.cat
Carol
Carol
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 25/03/16 20:17
Cintura
Hola! M'agradaria saber si existeix alguna manera per fer la meva cintura més petita.
PD: Moltes gràcies per fer possible el cosultori, una abraçada!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 29/03/2016 10:10
Bon dia Carol,
La teva pregunta em sembla molt interessant. La cintura de cada persona és així sobretot en funció de les costelles de la persona, si t’hi fixes i la toques veuràs que estan just a sota de la cintura. Per això fer-la més estreta no és possible. Quan veus a famoses que han fet canvis en la seva cintura és perquè s’han fet una operació quirúrgica. El que si pots aconseguir és tonificar el teu cos però de manera general fent esport.
Nosaltres el que recomanem és fer esport 3 cops a la setmana a més del que feu al institut. A més quan fem esport treballem tot el cos i no parts especifiques. Si sobretot el preocupa la part de la cintura pots buscar esports que treballin més la part superior del cos, com per exemple el vòlei o la natació.
Tot i així pensa que cada persona té una predisposició genètica diferent i aquesta és la que marca com som físicament, així que intenta no obsessionar-te amb el teu aspecte i valorar-te a tu mateixa tal i com ets.
Espero haver-te ajudat una mica.
Una abraçada forta!
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: