Logotip de Adolescents.cat
Carol
Carol
Any: 1997
Comarca: Conca de Barberà
Data: 25/03/16 20:10
Em sento malament
Hola, espero que em puguis ajudar.
Ja fa temps concretament un any que m'he adonat amb les dues parelles que he tingut que sóc un complet desastre com parella.
El meu problema es que em costa ser fidel , no ho he estat mai d'infidel , però pel meu cap passen mil cosses que a mi em farien sentir molt dolguda si la meva parella les penses.
M'estimo molt a la persona amb qui estic , i se que si ho deixessim estaría feta pols, però sento que tinc unes ganes bojes de sortir i disfrutar de la meva adolescència sense cap mena de lligam.
Perquè tinc idees tan contradictòries? I com ho faig per eliminar aquests pensaments"infidels" del meu cap?
Gràcies petons!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/03/2016 18:17
Hola Carol!
Aquests pensaments són completmaent normals ja que no només ens excita la nostra parella, per tant, podem pensar i imaginar el que vulguem i això no implica que vulguem ser infidels. De fet, tu no ho has estat.
És impossible que només ens exciti i ens agradi la nostra parella, per tant, si veus o coneixes alguna altra persona interessant és normal que tinguis alguns pensaments...
No deixis que això t'atavali, el més important és que estiguis amb qui tu realment vols estar i que tinguis pensaments amb daltres és normal!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: