Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 25/03/16 11:16
Primer novio!!
Fa un mes que surto amb un noi de la meva edat d'un poble del costat, però tinc un problema, els meus amics i coneguts diuen que he caigut molt baix i no paren de criticar-lo. Jo estic molt còmoda amb ell i me'l estimo molt, i a part ja coneix a la meva colla i s'hi fa bastant, però per culpa dels comentaris de la gent hi ha vegades que em sento incomoda, i no ho se, es normal que vulgui que la gent apolli la nostra relació no? Es com si pensessin que no va de debó tot això, que només és una tonteria. Hauria de passar dels comentaris oi?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/03/2016 09:31
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs tens tota la raó en sentir-te incòmode davant d'alguns comentaris. Si no t'agrada com els teus amics tracten a la teva parella, els hi hauràs de fer saber. Mostra't ferma i segura de tu mateixa, i explica el que més et molesta. Segurament alguns ho entendran i ho deixaran de fer.

És molt bonic que defensis la teva parella ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: