Logotip de Adolescents.cat
anonimus
anonimus
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 24/03/16 20:22
Amor prohibit
Holaa!, no se ven be si fer la meva consulta a sexualitat o a psicologia. He decidit fer-la a psicologia perquè el meu "problema" es més de cap i tal.

Jo soc jugadora de padel i aquest any ha vingut un entrenador nou d'uns 23 anys i jo en tinc 17.
Simplement dir que m'he enamorat d'ell. Després d'haver deixat al meu ex. m'he adonat que com a persona és la persona més adequada i perfecte per a mi. Quin es el problema? 1. Té novia, conec, i soc amiga des de fa molt temps i també es entrenadora de padel, 2. No se si em veu com una nena petita (sempre em cuida molt i em tracte molt be) em pot considerar la seva germna petita i aixo no ho vull... 3. No se com fer perque jo l'atragui sense que es doni conte.
Em podrieu donar alguns consells per fer que, sense que es dongui conta de que li tiro la canya, pugui fer que jo l'attragui i pogui veure'm com algu més que una amiga, una jugadora...

Moltes Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/03/2016 09:21
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

La veritat és que tu no has de fer res per atraure una altra persona. L'atracció és un sentiment que, simplement, apareix, sense poder-hi fer res. De totes maneres, també et direm que aquest noi no sembla que ara mateix estigui disponible, ja que té parella. Així que potser hauràs de començar a passar pàgina si no vols fer-te més mal.
A vegades confonem l'enamorament amb el fet que algú ens tracti bé i ens cuidi... Revisa si es tracta d'amor o d'admiració ;)


Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: