Logotip de Adolescents.cat
glorialavinmarinsalas
glorialavinmarinsalas
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 24/03/16 16:07
Li he dit que m'agradaba i le cagat...
Holaaa, doncs que desde feia molt m'agradaba moltissim un noi, a tal punt que entraba en shock quan em donaba dos petons o el veia entrenar pel carrer... però fins fa unes setmanes les meves amigues em presionaven a dir-li que m'agradaba i tot però le cagat al dir-li ell m'ha dit que no vol res i bueno parlem perònoés el mateixni desde llavors estic malament noto els dies pitjor i quan el veig em mooro per ell però ja és impossible, això de dir a la persona que et mola és un error molt gran així que nose com canviar de pensaments i tornar a ser la mateixa personeta enamorada moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/03/2016 21:00
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs has sigut molt valenta! No és fàcil expressar els nostres sentiments cap a una persona, així que felicitats per la valentia! Ja sé que ara notes que la relació és diferent, però d'aquesta manera has pogut esbrinar si ell sentia el mateix per tu o no, encara que faci mal, és millor saber-ho, no creus? D'aquesta manera pots començar a passar pàgina, ja que no podem obligar a ningú a enamorar-se de nosaltres, oi?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: