Logotip de Adolescents.cat
Anonimaa
Anonimaa
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 24/03/16 11:17
Ansietat? +++APH+++
Hola Adolecents.cat!! Soc una Anoniima, tinc 13 anys, Faig 1r d'ESO.

Vaig passar per una etapa de ''bullyng'' a principis de trimestre.. tot es va solucionar pero no del tot.. no m'insulten com avans pero si per cualsevol cossa que s'agin de defendre es en insultar-me, o ferme un petit resum del que amb feien avans.. La questio es que no se si es ansietat, estres o algu senblant... Esque cuan m'insulten a classe o pasa algu aixis o per exemple un dia al cole, un nen m'estava dien que amb faria putades, que amb faria la vida impossible i coses d'aquestes d'onç comenzo a tallar-me la respiracio, es una sencesio molt extranya, com si respires mes rapid i ja no puges més, tambe m'estresso molt i amb venen un pilots de nervis que son inspoportavles, i aixo amb fa que cuan tot se m'acumula comenzo a plorar i amb venen moltisims nervis que no puc més..amb venen ganes de cridar i dirli cuatre coses d'una vegada,... pero sempre tinc el punt que no amb deixa fer-hu...la veritat porto aixi uns cuants dies.. i bull ja que si soc jo mateixa, tinc un caratcter bastant fort, lu unic que no se que no mel fa treuremel del tot..AJudeu-me siusplau!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/03/2016 20:48
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs el que sembla és que el teu cos reacciona davant aquesta injustícia. Si sents que tens força per enfrontar-t'hi, fes-ho! Si notes que potser no estàs prou valenta, has de demanar ajuda a un adult o una persona de la teva confiança. No pots permetre que et tractin així i que t'ho passis tan malament. T'has de fer respectar i si ara mateix no tens força, agafa la força de les persones que tinguin més autoritat, ja que és la seva obligació protegir-te, d'acord?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: