Logotip de Adolescents.cat
Anonim76
Anonim76
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 23/03/16 15:38
M'agrada un noi
Hola, sóc una noia, tinc 12 anys i m'agrada un noi, pero no se si dir-li o no. Si no l'hi dic, em quedaré amb la pregunta al cap, però si l'hi dic, potser es riu de mi perquè no sóc popular o no ho accepta. Què puc fer? Siusplau, Ajudeu-me!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/03/2016 06:46
Hola! Doncs potser no cal que corris tant! prmer de tot, inicia una amistat una mica més profunda: acosta-t'hi, parla-hi, busca punts en comú... i mica en mica aniràs veient si et val la pena arriscar-te o no.

Evidentment, fer el pas sempre implica tenir cert risc però no et llancis a la piscina de cop... ves construint un camí on t'hi vagis acostant mica en mica.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Anonim76
Anonim76
Data: 28/03/2016 23:37
Moltes gracies pel consell!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: