Logotip de Adolescents.cat
Alice31
Alice31
Any: 1999
Comarca: Solsonès
Data: 23/03/16 00:22
Necessito ajudar al meu bro
Hola! El problema que tinc és amb el meu germà; al estiu vam anar de creuer i allà em va dir que li molava una noia. No lo va parlar en tot el creuer, i ara no deixa de pensar en ella. És el meu bro i me l'estimo moltissim, però no pot seguir així. Han passat més de sis messos i no para de parlar de sempre de "la noia del creuer". És un pessat. Ja li he dit que és millor oblidar-la però no em fa cas. M'agradaria ajudar-li. Com ho puc fer? Què haig de fer? Si us plau. ajudeu-me!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 08:50
Hola Alice!
Doncs el millor que pots fer pel teu germà és estar al seu costat si et necessita. Només ell pot decidir què fer amb la història d'aquesta noia. I ja anirà veien com evoluciona tot.
Sé que les persones es poden fer molt pesades quen estan atrapades en una història però segurament que el teu germà està intentant fer el possible per tirar endavant.
Explica-li el que sents quan el veus així i estigues al seu costat!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: