Logotip de Adolescents.cat
Arianna
Arianna
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 22/03/16 19:14
Psicologia mèdica
Hola, em dic Ari i tinc 15 anys.
Fa com uns 3-4 mesos que vaig gairebe cada setmana al podòleg per unes berruges. Cada dia que hi he anat m'ha fet un mal orrorós i insoportable. El metge no em diu ni quan temps he d'estar anant-hi ni res. M'estic agobiant molt ja que és un malestar general, quan s'acosta el dia de consulta m'agobio moltissim, em torna a fer molt mal i caic en depressió; fins al cap d'uns dies. Pero llavors ja gairebé és el dia de tornar-hi a anar.
Ha arribat un punt en el qual la balança de el què és bo per mi i el sofriment, esta totalment inclinada cap a aquest ultim. No se que fer, ja no aguanto més. Els hi dic als meus pares i no ho entenen, diuen que es pel meu be. Pero la balança ho diu tot.
Ajuda siusplau. No puc aguantar més.
Merci
Ari
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 08:57
Arianna, crec que és important que li demanis al metge si hi ha algun analgèsic que et puguis prendre o que et pugui punxar perquè ell pugui fer la seva feina i tu no hagis de patir pel dolor que et causa.
Evidentment, és molt normal que quan s'acosti la data estiguis més nerviosa, trista i decaiguda però això no vol dir que caiguis en depressió.
Segurament que et treguin aquestes berrugues és pel teu bé però explica'ls-hi que el dolor se't fa insuportable i que necessites que se't prenguin en sèrio.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: