Logotip de Adolescents.cat
😘
😘
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 21/03/16 22:14
No es el mateix que abans🙄🙄🙄🙄
Ja fa un mes i mis k estic Amb un Noi i últimament suda de mi i llavors nse k fer xk crec k no li agrada la meva manera de liarme i aixo i jo estic preocupada no ell vull merder me l'estimo molt i últimament només tenim problemes i l'últim dia k vaig quedar amb ell va esstar fredíssim dema em teoria kedem pero encar a no m'ha confirmat res sudon k es jddr! Em ralla moltisim aixo😩
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 08:58
Bon dia Maca,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

El que et direm és que si creus que no li agrades, el notes fred, etc. que parlis amb ell, que li diguis com et sents i mireu de parlar-ho per solucionar-ho. Si tot i així segueix igual, plantejat si realment és la persona que vols tenir al costat. Sempre diem que una parella és per estar bé, per sentir-nos a gust i no pas per patir.

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: