Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2000
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 21/03/16 13:52
Que faig ajuda si us plau.
Hola, estic enamorada del nen que li mola a la meva millor amiga, i nose que fer si deixar-me guiar pel cor o deixar-lo estar sol per la meva amistat, quan estic amb ell em sento única, noto que jo li molo una mica perquè lliga amb mi, però nose si ho fa per jugar o perquè o sent de veritat. Necessito ajuda urgent, no puc més.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:09
Bon dia anònim,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Nosaltres no et podem dir quina decisió has de prendre. Només et direm que no et precipitis, que t'escoltis i que prenguis la decisió que consideris més adequada. Valora les conseqüències que pot tenir cada una de les decisions i amb calma i tranquil·litat pren una decisió.

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: