Logotip de Adolescents.cat
Swany
Swany
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 20/03/16 22:45
VENGANÇA?
Hola,

tinc 15 anys i fa com mitj any em feien "bullying". No sé si era bullying, doncs perquè una companya de la meva classe li vaig agafar mania perquè sí i va fer que les meves amigues em rebutjesin, fins i tot s'apartaven de mi, i ni em parlaven fins el punt que estava completamnet SOLA .Vaig estar casi un mes sense anar a l'escola, perquè no menjava,tenia depressió per tot aquest tema. Total, fa poc que tot s'ha arreglat, les meves amigues s'han adonat de tot, de que era un error, que no havien obert els ulls amb aquella nena fins a dia d'avui i tornem a anar juntes. el que pasa que la nena que m'ha fet tot això ara s'ha quedat SOLA.

nose que fer, em sap greu perquè se lo que es passa quan et sents sol, però per unaltre part penso que tot això s'ho mereix. QUE PUC FER?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:04
Swany, tens un gran cor. Tot i que ella et va fer mal, ara no vols que ella passi pel mateix.
POtser podries acostar-t'hi i parlar amb ella i mostrar-li la teva preocupació. Segurament se sentirà millor si li comentes.
I si veus que no reacciona de bones maneres, mantén la distància.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: