Logotip de Adolescents.cat
comlavidamisma
comlavidamisma
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/03/16 22:16
A la meva amiga i a mi ens agrada el mateix noi. Que puc fer?
Hola, escric aquesta consulta perquè tinc dos mals de cap.
El primer és que no se ben bé el que sento per un noi ja que un dia és molt maco i l'altre passa de mi. Per una banda penso que m'agrada perquè vull estar amb ell, m'entra el riure tonto però tampoc sento les papallones que es suposa que es senten quan t'agrada algú.
El segon punt és que a una amiga meva també li agrada aquest noi, jo li vull dir el que sento però em fa por que s'enfadi, que em vegi com una rival o de que la nostra amistat no torni a ser el que és. Tampoc se si s'ho he de dir ja o s'hi he d'esperar una mica més perquè penso que es just que ella ho sàpiga igual que jo se el que ella sent però com tampoc se ni jo el que sento...

Gràcies,
Un petó!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:12
Hola!
Doncs una bona mostra d'amistat seria comentar-li com et sents i la situació en la que et trobes. I que estàs preocupada perquè a totes dues us mola el mateix noi.
Així, si parleu, enfortireu la vostra amistat i aprendreu a superar una altra situació nova que us podrà mantenir més unides.
I si s'enfadés, només dir-te que no podem controlar de qui ens enamores.
Ara només hauràs de valorar si realment val la pena aquest noi i si et convé...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: