Logotip de Adolescents.cat
Yellow Storm
Yellow Storm
Any: 2003
Comarca: Menorca
Data: 20/03/16 16:22
Encara és possible que la gent sigui ella mateixa?
Fa molt que estic pensant en això, fa temps que estic connectada a Adolescents.cat i, les vostres notícies, m'han ajudat una mica més a arribar a la meva conclusió. Avui dia la societat està plena d'estereotips i es fa molt difícil desfer-se'n. La gent diu: "Ai, això està molt malament, mare meva com està el món" però jo dic: hi ha tanta gent que s'hi impliqui de veritat? Que es preocupi realment pel tema? Incloent-me a mi, la majoria dels adolescents avui dia són molt egoistes, i encara que la gent ho negui, sempre ens solem fixar primer en el físic, ens solem fixar en com vesteix la gent, ens solem fixar en la manera de parlar que té, fins hi tot ens solem fixar en quines notes treu, perquè ara resulta molt fàcil dir-li a algú: "empollón" sense ni tan sols conèixer-lo, o dir-li a algú "puta" per així com va vestida. Per exemple, segur que molts es diuen a si mateixos "sóc una bona persona, em duc bé amb tothom" però, no poden negar que si un dia arriba una noia nova a classe, que vesteix amb roba de Winnie the Pooh tothom es riurà d'ella, ho vulguis o no. Crec que tot això també és la causa del que ara s'anomena "Bullyng" o Assetjament Escolar, la gent es burla de "com és" una persona. I de debò, jo sóc la primera a la qual li agradaria canviar tot això, però la pregunta és: encara és possible canviar tots aquests estereotips? Encara és possible que la gent sigui ella mateixa? Que vestesqui com vulgui i que faixi el que vulgui? Perquè potser ni tan sols sabem com som nosaltres mateixos. Perquè potser hem nascut rodejats de modes i tendències però no sabem el que ens agradaria ser.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:20
Hola Yellow Storm! com estàs?

els canvis poden començar mica en mica des de tu mateixa. Essent com tu voldries ser. I intentant encomanar les teves reflexions a totes les persones que tens al teu voltant.

M'ha agradat molt llegir-te. Crec que els petits canvis comencen per preocupacions com les teves i, mica en mica, els canvis es van fent més grans...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: