Logotip de Adolescents.cat
Alice31
Alice31
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 20/03/16 10:36
No entenc al tio que m'agrada! Em podeu ajudar?
Val, és el meu primer cop en aquesta web així que tingueu compassió. A veure... L'últim cop que vaig veure al noi que em mola va ser fa tres mesos (ja se que d'això fa molt però el que us explicaré m'ha perseguit durant tot aquest temps) i ell em va dir això:
- Escolta.... Potser, m'agrades.
En aquell moment no vaig poder reaccionar. Què vol dir aquest «potser»? Més tard em va dir això:
- Sobre el que t'he dit abans... Millor oblidar-ho perquè no ens veurem fins l'estiu, llavors ho podrem parlar.
No ho entenc. Llavors el que va dir anava en serio o no? Ja sé que no el veure fins al estiu (perquè ell esta estudiant a Irlanda i no torna fins al Juny) però em va deixar amb el moc i moltes preguntes d'aquestes al cap. Què puc fer? Oblida'm-en del que ha passat? Com m'he de comportar respecte això? No sé que fer!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:31
Hola Alice!
Ell mateix ja et diu que no ho sap segur, és un "potser", per tant, no està segur del que sent i això fa que tingui dubtes.
Ara et demanaré una cosa a tu... a tu t'agrada? perquè si no t'agrada, no hi donis més voltes però si a tu sí que t'agrada potser podries fer alguna cosa per acostar-t'hi. Parlar més sovint amb ell, intentar fer algun skype... i així us aneu coneixent més i ell podrà valorar si li agrades o no...

és un consell!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: