Logotip de Adolescents.cat
aambi
aambi
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/03/16 00:24
M'agrada molt però no se si donar el pas !!!!!!!!!!!!!!!!!!
M'agrada una noia i no se si dir-li . El que no vui fer és el que he fet les altres vegades que he estat enamorat , perque l'únic que vaig fer va ser esperar a que l'altre persona donés el primer pas , p k com que les persones que he estat enamorat són amics i amigues meves tenia por de perdrels , pero la que m'agrada ara no és amiga meva així k tampoc perdo res , peró és que em dona molta vergonya p k crec k segurament em dirà k no , se que li caic be pk ens ho pasem be junts pero encara així nose que fer .
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:33
Tu ja ho tens clar! per tant, endavant! la vergonya és molt normal però no ha d'impedir que puguis fer el pas que tantes ganes tens de fer.
Només has de tenir en compte que si et diu que no has d'acceptar la seva resposta!

Una abraçada

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: