Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Selva
Data: 19/03/16 20:05
Què és exactament ser bisexual, homosexual o heterosexual?
Hola, I know, sóc molt pesada perquè ja porto 3 consultes:') però el que m'agradaria saber és que hi he pensat molt i és que realment, si la nostra sexualitat es defineix per qui ens enamorem... perquè existeixen les etiquetes de bisexual, homosexual i heterosexual..?? Al final, jo crec que tots som bisexuals si ens enamorem de les persones i no pel físic... Però si existeixen les etiquetes això vol dir que qui és lesbiana, homosexual o heterosexual no només s'enamora de la persona sinó que també pel físic, òbviament. Sobre la consulta que he fet apareix una pregunta sobre aquest tema i bé, això. Gràcies per tot el que feu, fa reflexionar.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:35
Hola Pua's!

Doncs les persones lesbianes, gais i heteros no s'enamoren del físic sinó que se senten atretes per algú del mateix sexe o del contrari, independentment del físic que tenen. És el fet de ser home o dona el que marca la diferència.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: