Logotip de Adolescents.cat
Arii kawaii /€
Arii kawaii /€
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 19/03/16 12:42
No sé que faig amb la meva vida
Gràcies per respondre
Ola molt bones, el meu problema és molt llarg d'explicar jejej
Mira fa 6 mesos vaig conéixer a un noi que té 3 anys més que jo, el vaig conéixer perqué ell fa basquet i jo també, ell va a l'equip de cadet i jo al preinfantil, i llavors vam a nar a unes colonies de basquet tots els equips de l'escola i doncs el vaig veure amb una foto de l'snapchat d'una amiga i no em preguntis perque, però em va cridar tant l'atenció que vaig decidir demanar-li el watss a la meva amiga de l'equip d'infantil(la que temps despres em vaig enterar que el noi en qüestió i ella estaven sortint) llavors va passar un mes o així li vaig dir a la meva amiga que l'obrís perq a mi em feia vergonya i llavors ella li va dir i llavors va ser ell el que em va obrir a mi(m'enrecordo del primer missatge q va ser: ola guapa) desde aquell moment vam començar a parlar CADA DIA i entre brometa i brometa doncs em vaig enamlrar d'ell i llavors li vaig dir que m'agradava i tal i pensava que m'engegaria a la merda però no, em va dir que no padava resi que no era lletja(cosa que si ho soc) llavors desde aquell moment ja no parlem com abans també he de dir que el noi surtia amb una de les meves millors amigues i sempre m'hi explicava coses com: avui m'he barallat amb ella i tal... Llavors despres d'un temps em va dir de quedar i quan vam quedar no va passar RES bueno ell aquell dia va tallar amb la meva amiga, perque ella li va ficar els cuernos i pensava que potser podria passar algu entre ell i jo però que va, l'unic que va passar és que em vaig enamorar més no sé perqué i fa poc doncs em va deixar d'agradar perqué i vaig començar a trobar defectes però les meves amigues continuaven dient que potser ell estava gelós i que li agradava(perque ara estic surtint amb un dels meus millors amics) i també he de dir que el noi va al mateix insti que jo i clar ens veiem cada dia i a part també fa basquet i ens veiem a basquet i com que sempre estic amb el meu novio i sempre ens veu junts no sé, llavors ahir van atropellar al meu gat i estava una mica trista i doncs una amiga li va dir que jo necessitava amb algu amb qui parlar i que aquell algu era ell i llavors em va obrir(un miracle perqué sempre l'obro jo)i em va preguntar que si estava be, i li vaig insistir amb que si però no se com al final li vaig explicar tot i vam estar com a 3 hores parlant per watss i em va preguntar que si encara estava enamorada d'ell cosa que ja no ho estic perqué m'estimo al meu novio però en aquelk moment em va sortir dir-li que potser si.
La qüestió es que les meves amigues em diuen que esta gelós de que surti amb un altre noi que no es ell, que li agrado, que sempre em mira etc.... I jo penso i afirmo que no, perque ell no ma dit directament que no li agrado pero jo ho vec i no sé que fer perqué tinc un lio... I a part porto tota la setmana somiant que ens liem i que em diu t'estimo... I ahir vam tenir bronca (com sempre) i ma va obrir perqué lo va dir una amiga.... Em pots aconsellar?
Merci, petons
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/03/2016 09:48
Hola Arii!

Doncs el més important és que tu tinguis clar què sents per la teva parella i que decideixis a qui li vols dirigir la teva atenció perquè, independentment del que senti aquest noi... el més important és el que sent tu.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: