Logotip de Adolescents.cat
Ona
Ona
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 18/03/16 23:43
No se que fer...
A veure... fa uns 4 mesos em vaig enamorar d'un noi amb el qual me porto molt be...i fins ara anavem parlant pero a la cara i ahir vaig decidir obrir-lo i li vaig dir el que sentia... i des d'ahir que hem parlat dia i nit... ens feiem preguntes i aixo per coneixe'ns.... pero despres ell cada vegada feia preguntes mes intimes, fins que m'ha començat a preguntar coses com quan l'estimava, si m'havia liat amb algu, i si em liaria amb ell.... jo a totes li anava dient que no sabia... i anavem tontejant i aixo... fins aqui tot perfecte pero llavors he recordat que tenia novia... llavors no se que fer si seguir amb ell com si res o paro...
graciies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:37
Hola Ona!

Doncs podries preguntar-li si encara segueix amb la seva nòvia, ja que et sorprèn que estigueu tontejant si està amb una altra noia.

Tu mateixa has de valorar què és el que vols fer en funció de la seva resposta. Pensa que si té parella, a tu no t'agradaria que fes això si estigués amb tu, oi? A vegades posar-nos en el lloc de l'altra persona ens pot ajudar a veure les coses des d'una perspectiva diferent.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: