Logotip de Adolescents.cat
doloresfuertesdebarriga
doloresfuertesdebarriga
Any: 2001
Comarca: Garrotxa
Data: 18/03/16 22:48
SÉ QUE NO ÉS UNA CONSULTA NORMAL...
BONA NIT ADOLESCENTS.CAT! Us escric aquest consultori perquè no sé com contactar d'una altre manera amb vosaltres. M'agradaria donar la meva opinió sobre la web ja que opino que no és el mateix ni pel format ni per la redacció.
No vull semblar la doña perfecta però últimament m'he adonat en alun consultori que he llegit que els comentaris d'altres adolescents feien més servei que la resposta que li donàveu vosaltres a la persona que demanava ajuda. Per exemple a la consulta de com treure les marques dels granets vosàltres responieu que no es petes els granets pero la questió era que ell/a ja se'ls havia petat.
També m'agradaria protestar pel fet que, amb la nova actualització hagueu tret EL XAT d'Adolescents.cat, a mi em semblava que tenia èxit.
No us escric això per fer cap crítica destructiva ja que en la resta d'aspectes em sembleu genial, totes les temàtiques sobre el que penjeu... etc però sí que us ho dic perquè pugueu veure la vostra feina amb perspectiva i així potser millorar la web.
Moltes gràcies Adolesvcents!!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: