Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 17/03/16 21:31
nose que fer
Tinc un problema, m'agrada el mateix noi que a la meva millor amiga, i no ser si seguir els meus sentiments cap a aquest noi o renunciar a ell per la meva amistat. Ajudeu-me si us plau. Moltes gràcies i molts petons
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 11:05
Hola anonim!

Doncs una bona mostra d'amistat seria comentar-li com et sents i la situació en la qual et trobes a la teva millor amiga. I que estàs preocupada perquè a totes dues us agrada el mateix noi.

Així, si parleu, enfortireu la vostra amistat i aprendreu a superar una altra situació nova que us podrà mantenir més unides. I si s'enfadés, només dir-te que no podem controlar de qui ens enamorem.

Esperem que en pugueu parlar!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: