Logotip de Adolescents.cat
Anonim76
Anonim76
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 16/03/16 22:08
Un noi...
Hola, tinc un problema. M'agrada un noi del meu curs i no se si li agrado, sempre em mira als ulls i em convida a seure amb ell a dinar i parla molt amb mi. No se si li agrado perque els de la seva classe no m'ho volen dir. Necessito saber-ho daqui poc perque si li agrado li demanaré sortir😊. Em faria molta il.lusió que m'ho responguéssiu com abans millor.
Gràcies per adelantat!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 10:59
Bon dia Anonim76,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Sentint-ho molt no et podem donar resposta al que tu preguntes, ja que no tenim cap manera de saber que sent aquest noi per tu. El que et recomanem és que parlis amb ell i li ho preguntis directament, és la millor manera de saber-ho.

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: