Logotip de Adolescents.cat
anònima0410
anònima0410
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 16/03/16 19:35
Ajuda Urgent 10!
Hola! Sóc una nena de 13 anys. Fa poc la meva mare va contactar amb un amic del novio de me germana perquè em fes classes de repàs per Tecno. El noi esta moolt bo, i a sobre és super amable amb mi. Fa 3 setmanes vam començar a fer classes i tot va anar molt bé, però no sé si m'agrada. A més ell te 19 anys i jo ja tenia un altre nen al cap i no se si m'agrada més ell o l'altre nen....I també per la diferència d'edat...Bueno no ho sé!

Siusplau Ajuda!
PD: L'altre nen es de la meva edat c:
Mersiii <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 18:35
Hola Melody,

Gràcies per escriure'ns, sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Tu mateixa dius que hi ha molta diferència d'edat. La diferència d'edat no és problema en sí, el problema apareix quan les dues persones estan vivint moments vitals diferents. És a dir, tu estàs vivint la teva època d'institut i ell ja està a la universitat. Segurament voleu coses molt diferents.

A vegades ens deixem enlluernar pels nostres professors, perquè ens donen atenció, estan per nosaltres i ens ajuden. Però és important no confondre-ho amb un sentiment d'atracció, d'acord?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
anònima0410
anònima0410
Data: 30/03/2016 19:17
Moltes gràcies, m'heu ajudat molt c:
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: