Logotip de Adolescents.cat
PROBLEMEES!!
PROBLEMEES!!
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 16/03/16 16:32
Que em passa? fora de lloc
Hola adolescents! Primer de tot ho sento si faig faltes, Ultimament no se que em passa, osigui estic rara d'això ia fa uns quants dies amb les amigues osigui sento que nose son una mica falses osigui jo tinc una millor amiga i sento que en mica en mica m'estic allunyant d'ella ella ara esta mes rara, com mes gran, ja no ens ho passem tant bé com mes gran si que es veritat que les persones es fan grans i tal pero sento que aixo pot amb mi, també ella ara te com una amiga que es passa tot el dia amb ella, i avagades amb vacilen però diuen que ho fan de broma, pero nose no som com avans jo estic malament i no vui dir-li nomes esta amb mi quan ella no va al cole i aixo es lo pitjor pero clar despres si li dic que no vagi amb mi sere una mala millor amiga i aixo no vui i aprofito aquet temps per esta amb ella i semblo tonta, estic farta, pero apart d'aixo es com si la meva millor amiga i l'altre com si s'aprofitessin de mi, perque jo sempre he set una mica ''tonteta'' i es lo pijor..Bua eque no puc escriure tot aixo, em sento fora de lloc. Ja no puc mes pero jo no penso que sigui mala millor amiga ella l'unic que avagades passa aixo pero ella sempre m'ha ajudat amb tot i ens estimem, amb la meva altra amiga pensem que potser cambia la personalitat i l'actitud amb l'altra per caure be perque jo la conec realment i ella no es aixi pot ser? Les dos pensem el mateix

Aixo s'esta fen massa llarg aixi que ho deixo aqui bueno sisplau em podrieu ajudar? mercii!! Petons
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 09:24
Hola!

Doncs pensem que potser ho hauries de parlar amb ella. Explicar-li com et sents últimament i els canvis que has notat. Si us estimeu i heu estat tan amigues, segurament trobeu la manera de tornar a la vostra complicitat. Si no és així, i veus que tot plegat et fa patir molt, intenta ampliar el teu cercle d'amistat, relacionar-te amb les persones que t'aportin benestar i tranquil·litat!

Parleu-ne i això potenciarà la confiança entre vosaltres!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: