Logotip de Adolescents.cat
mitigu258
mitigu258
Any: 1997
Comarca: Gironès
Data: 15/03/16 17:27
M'estic tornant boja!
Bona tarda,

m'acabo de discutir amb el meu novio, per que per l'any i mitja ens anàvem a fer un tatuatge d'un cardiograma i li he dit que ja que em feia un per no tornar un altre dia em volia fer alguna cosa que signifiques una amiga meva que va morir de leucèmia fa uns quants anys. Li vaig dir fa temps però avui m'ha començat a dir que li donava mes importància a coses del passat que la nostre relació, i sincerament no crec que sigues lògic el seu comportament, ja que era la meva millor amiga i li donava la mateixa importància a lo d'ella que a la nostre relació. Després d'estar discutint una hora aproximadament he acabat dient-li que era el meu cos i que feia el que volia per què ell no és ningú per dir-me el que m'haig de tatuar o no, també li he dit que si pensava tot això no crec que sigues la persona indicada si no m'apollava en això ja que era, és i serà una cosa molt important per a mi. Sempre que ens barallem tornem, però aquest cop no se si vull realment o no, i no se que fer perquè sense ell no sóc res, però no puc seguir així. Espero que m'ajudeu.

Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 09:38
Hola mitigu258!

Creiem que la teva resposta ha estat l'adequada. Ara has de valorar si vols tornar-ho a intentar o prefereixes quedar-vos com a amics. Dóna't temps per prendre la decisió més encertada, valora pros i contres, i pensa en tu i en el teu benestar. Recorda que quan decidim estar amb algú és per estar millor que quan estem sense parella, per tant les discussions constants i el patiment no formen part de l'amor!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: