Logotip de Adolescents.cat
luuuuhm
luuuuhm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 15/03/16 12:25
enamorada d'un amic del mue germàa
Hola!
Des de fa mesos m'he començar a fixar molt en un amic del meu germà. No he parlat mai amb ell però cada cop que el veig tremolo, literalment. No puc deixar de mirar-lo! El problema es que sé que el meu germà es molestaria molt de saber que vull intentar algo amb un dels seus millors amics, perquè el conec. A més té dos anys més que jo, i pel que m'explica la gent que el coneix, és un noi molt tímid i rara vegada surt. Jo en canvi, em considero una persona molt oberta amb tothom, menys amb els nois que m'agraden. No puc deixar de pensar lo feliços que podriem ser però necessito una senyal o alguna cosa que em digui si haig d'intentar-ho o abandonar perquè realment no puc fer res. M'estic enamorant? O simplement es un capritx?

gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 09:52
Hola luuuuhm!

Pel que ens expliques sí que sembla que en tu està naixent un sentiment especial. Tu mateixa aniràs descobrint si estàs enamorada o no, dóna't temps per anar-ho descobrint!

Potser penses que el teu germà es molestaria, però no ho saps. Intenta parlar amb ell, treure alguna informació sobre aquest noi, a veure si aconsegueixes treure algun senyal que et doni pistes sobre que sent o si té nòvia.

Esperem que vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: