Logotip de Adolescents.cat
nsb
nsb
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 14/03/16 22:02
Nose com ajudar al meu novio
Hola, primerament gràcies per llegir la meva consulta. Vull saber com puc ajudar al meu novio. Té problemes amb el seu pare, hi ha vegades que no s'aguanten i ha vingut a casa a dormir o a casa de la seva àvia. Em sap molt de greu perquè me l'estimo molt i no m'agrada veure'l així, molts cops s'ha posat a plorar al meu costat i no he sabut que dirli. Ajudeu-me siusplau... Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 17:13
Hola nsb!

Entenem com et sents i que no t'agradi veure així al teu nòvio. Però segurament la situació que té a casa és força complicada i poca cosa pots fer per solucionar-la. La nostra recomanació és que segueixis donant-li el teu suport, que estiguis al seu costat, que l'escoltis quan necessiti parlar o simplement abraçar-lo quan aquest sigui l'únic consol.

Ell agrairà que tu estiguis amb ell passi el que passi, encara que tu no puguis canviar la situació que el té tan preocupat.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: