Logotip de Adolescents.cat
Monica
Monica
Any: 2001
Comarca: Alt Camp
Data: 14/03/16 20:24
QUE HE DE FER??
HOLA!!
Fa dos mesos que em vaig liar amb un noi , ens veiem cada setmana i jo em vaig pillar bastant. Vam decidir que al no voler una relació deixar-ho estar... Va ser el pitjor error que he fet l'estimo moltissim i nomes faig que pensar en ell. A l'institut noto que em mira quan estem al pati però on m'obra mai per el whatsapp algun cop l'obro pero mai m'atreveixo de demanar-li si encara li molo o si es vol tornar a liar amb mi.... que he de fer? potser li mola una altre....

gracies :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 17:18
Hola Monica!

Potser estaria bé que en poguessis parlar amb ell cara a cara! Sabem que fa molta vergonya, però és l'única manera de resoldre els dubtes que tens i saber si encara sent alguna cosa per tu o no. Pensa que és cosa de tots dos que ho torneu a intentar, per tant, a vegades val la pena "empassar-se" la vergonya i veure què passa!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: