Logotip de Adolescents.cat
Cattitude
Cattitude
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 14/03/16 19:42
BEST FRIENDS...
Se que aquesta consulta no va aquí però esque triguen molt a respondre al consultori de psicologia aixi que ho poso aquí!!! ( El podeu publicar)
Resulta que jo tinc un grup de millors amigues i una d'elles esta com més distanciada de mi i de l'altra meva millor amiga. S'enfaden per tonteries com per exemple que no li agrada que parlem de cavalls ( ja que jo i la meva altra millor amiga anem a la mateixa hípica i ens encanten els cavalls) no li agrada que no estiguem d'acord amb ella i tot això. A mi, quan ens enfadem em sap molt greu ja que me l'estimo molt i es un amor de persona però es comporta d'una forma molt rara. No sé si es enveja o esque estic fent les coses malament. El que em molesta mes es que un dia que estava super enfadada la vaig criticar i es va enterar i es va enfadar. Jo vaig reconeixer que no ho havia fet bé i li vaig dir que em perdonés. Però va passar de mi i em va començar a insultar. No sé que fer. Tinc un caràcter fort i de vegades faig les coses malament però aquesta vegada trobo que no n'hi ha per tant. Una altra cosa que em va molestar va ser que parla dels cavalls com uns putos animals amb 4 potes i que fan un soroll raro i aixó no m'agrada. De totes maneres tinc ganes de recuperar la nostra amistat però ella és molt rancuniosa i quan ens portem bé em va recordant tonteries que a ella li van ofendre i no m'agrada.
Gràcies per ajudar en moments difícils.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 15/03/2016 14:18
Duplicada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: