Logotip de Adolescents.cat
Kiikii
Kiikii
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 14/03/16 18:47
mentida injustificable..
Necessito ajuda, la he cagat i molt amb el meu novio.
Porto 6 mesos amb el meu novio, i per primer cop aquest cap de setmana va venir a dormir a casa. Tot molt bé, però hi havia una cosa que passava i que ell no sabia.. Li havia dit que tenia 19 anys quant només en tinc 17, ell en te 24 (d'aquí 2 mesos faig els 18). Estàvem a casa i de cop me mare parlant amb ell va dir "si perquè només falten 2 mesos perquè faci els 18". Lògicament ell va venir i em va dir que que passava, es va enfadar, volia marxar de casa, però no ho va fer, es va passar tot el que quedava de cap de setmana amb mi. No se que puc fer, la he cagat. però sempre he set qui sóc amb ell..
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 17:38
Hola Kiikii!

Doncs no te'n queda una altra que intenta parlar amb ell i explicar-li el motiu de la teva mentida, i evidentment disculpar-te per haver-ho fet. Dóna-li temps perquè pugui perdonar-te i acceptar el que ha passat.

Esperem que pugueu solucionar-ho i que et quedis amb un bon aprenentatge de tot plegat. Les mentides sempre acaben sortint a la llum i mai porten enlloc. No oblidis que la confiança és la base d'una relació de parella sana! Així que torneu a construir la vostra confiança sense cap mentida!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la teva consulta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: