Logotip de Adolescents.cat
helenn
helenn
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 14/03/16 15:50
Seguiexo parlant amb ell o no?
Hola!
Tinc un dubte molt gran. Fa dues setmanes que em parlo amb un noi que va al meu insti però es un any més petit. Parlo amb ell casi cada dia i estem agafant confiança i tinc molts dubtes perquè a mi m'agrada però crec que a ell li agrada una altra persona...la cosa es que amb aquesta nena només es coneixen per whatsapp i a la cara gairebé no parlen. Tenia el dubte de seguir parlant amb ell o no o si estic perdent el temps al saber que a ell li agrada una altra persona i potser entre nosaltres no passaria res.. No se que fer!!
Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 17:42
Hola helenn!

Parles que creus que li agrada una altra, però no ho saps del tot segur, no? Doncs potser primer seria interessant sortir de dubtes, no trobes?

De totes maneres, si li agrada una altra persona, valora si igualment tu vols seguir coneixent-lo millor i quedar com a amics, no creiem que sigui incompatible, però tu tries en quin lloc et vols posar. Si en algun moment consideres que estàs perdent el temps, fes el que creguis per deixar de perdre'l!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: