Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Selva
Data: 13/03/16 10:53
festa +18
ja nomès al llegir el titol deus haver pensat uiuiui, dons si, has pensat be...
beno la cosa es que laltre dia vam celebrar la festa d'aniversari de la meva millor amiga i como no vaig coneixer gent nova, jo no anava el que es diu gaire modada i una nena que portava molta roba em va deixar un dels seus vestits i em van maquillar.
(...)
tothom va beure, i jo em vai liar amb un peró la cosa es que fins no fa ni quatre dies estava pillada dun nen i ara tinc un cacau mental.

amb el tio que em vai liar a la festa no el conec peró, vam estar apunt de fer-ho (tots dos anavem ja serens) i no ho vam fer per corte de demanar un condó.
la cosa es que amb la meva amiga vam marxar de la festa a les 6, quan tothom dormia pk ens aviem rallat a fondu i clar jo el vai deixar a ell al lit i va ser com lo tipic de les pelis el noi marxa quan es comença a fer de dia, en el nostre cas la noia va marxar.

i aixó em va saver molt greu i crec ara que estic pillada dell, tinc un record seu al coll (chupetón) i crec que puder es per aixó que crec estar pillada delll pero esque no se..

tampoc se si s'enten gaire tot el que e escrit peró sisplau ajudem a resoldre el meu cacau mental

merci ^_^
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 18:15
Hola!

Doncs malauradament només tu pots sortir d'aquesta confusió! No tinguis pressa, i dóna't temps per veure què és el que sents exactament. Pots esperar a veure què passa quan marxa el "xupeton" a veure si encara sents alguna cosa per aquest noi o només va ser cosa del moment.

Només tu saps el que passa pel teu cap i pel teu cor, per tal d'aclarir què és el que sents per cada un dels nois! No et pressionis i veuràs com acabes sortint de dubtes!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: