Logotip de Adolescents.cat
NoiaPerduda
NoiaPerduda
Any: 2016
Comarca: Vallespir
Data: 12/03/16 17:31
Una carta d'una tonta enamorada que mai serà corresposta.
Tu, la meva felicitat i sobretot la meva desgràcia. Tu, el causant de tots els meus somriures, i totes les meves llàgrimes. Tu, les meves ganes de viure, peró també el que m'he les esgote. T'estimo a morir, i potser per aixó penso que m'acabaràs matant de patiment.
Se que no et mereixo però tu a mi, menys. No em mereixo les totes les tardes de plors, o les nits d'insomni pensant en tu. Se m'han esfumat cada una de les il•lusions que tenia, sobre tu i jo. Una adolescencia junts. Una bonica relació d'amor verdader. Però he aprés que aixó només passa en les pel•licules...
Que dubto que algún dia et pugui deixar d'estimar i que sempre tindré un centenar de papallones a l'estomac quan em somriguis.
M'estimes? Si, suposo. Però com una "simple amiga".
Sense adonar-te m'estàs fent molt mal. No t'en dono la culpa, ningú pot triar de qui s'enamora. M'encantaria oblidar-te. Que un dia em miris amb aquells ulls preciosos, i no senti absolutament res. Sortiré algún dia d'aquest pou sense sortida? No ho crec.
Tinc tantes ganes de dir-te tot aixó pero la por supera totes les ganes.
T'estimo, però t'odio. Et trobo a faltar, però estic millor sense tu. Et vull fora de la meva vida, però no vull deixar-te anar. No m'imagino un dia sense veure't. Nessecito ser feliç ja. I aixó només ho aconseguiré oblidant aquet sentiment tan fort cap a tu.
Amb tu he après el significat de l'amistat, que per desgràcia ha acabat sent, per a mi, amor.
Que els contes de fades no existeixen. Que els fets de les pel•licules es queden en les pel•licules. Que no hi ha princep blau per a tothom. I que hi ha gent com jo, que ha estat destinada a estar sola. A no ser corresposa.
Darrera d'un somriure permanent s'amaga una noia trista, per tu.
Espero que en el futur, no gaire llunyar, pugui tindre tot el valor nessesari per treure tot aixó i dir-te tot el que sento.
Una noia intel•ligent enamorada com una idiota, aixó es el que sóc.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 18:22
Hola!

Quina carta... a veure si la publiquen i arriba al seu destinatari.

L'únic comentari que ens agradaria afegir i que creiem que et pot ser d'utilitat, és que tinguis present que si la teva felicitat depèn únicament que tinguis una relació, això et fa una mica esclava... no oblidis mai que la teva felicitat no pot dependre d'una altra persona sinó de tu mateixa, perquè si no, no seràs lliure!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: