Logotip de Adolescents.cat
joni200
joni200
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/03/16 16:49
Vui tornar amb la meva "ex"
Primer de tot magradaria felicitar-vos per aquesta feina que feu quede respondre els dubtes i donar consells als adolescents.
I ara us explico el meu problema: fa temps em va agradar una noia i jo també a ella, tontejavem i això pero al final no ens vam liar perque era el primer cop per als dos i ens feia molta vergonya. Va passar el temps i li va començar a agradar un altre noi vam deixar de parlar. Llavors es van liar (ella i el que li agradava) i jo amb una altra que vaig coneixer. I ara jo vui tenir algo amb ella i crec que potser ella tambe perque a vegades ens mirem (per saber si l'altre també et mira) i nose crec que podem tornar a tenir algo
Graciees
**Sisplau publiqueu aquesta consulta a la portada amb altres noticies perque ella també llegeix adolescents.cat i potser pilli la indirecta i passi algo. Elimineu la frase entre els asteriscos i responeu la consulta amb normalitat Gracies**
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/03/2016 18:26
Hola joni200!

Doncs si tens ganes de tenir alguna cosa amb ella i creus que entre vosaltres hi ha possibilitats, hauràs de fer alguna cosa perquè ella ho sàpiga, no trobes? Podries tornar a recuperar el contacte que teniu anteriorment, interessar-te més per ella, parla i quedar algun dia tots dos, a veure què passa!

Esperem que us vagi molt i molt bé, i que recupereu el que va quedar pendent en el seu dia!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: