Logotip de Adolescents.cat
PROBLEMEES!!
PROBLEMEES!!
Any: 2003
Comarca: Baix Penedès
Data: 12/03/16 16:38
ACNE! AJUDA
Hola adolscents! M'agradaria saber si hi ha alguna mascareta natural per reduir l'acne, se que hi han cremes a les farmacies pero nò m'han fet afecte, he mirat per youtube però nose si fiar-me..Tambè vui saber quan dura l'acne la meva mare diu que 1 0 2 anys..Gracies adolescents!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 12/03/2016 23:52
Hola guapa!

A internet i a les revistes veuràs moltes coses a fer però la veritat és que la gran majoria no tenen cap evidencia de que realment funcionin. Per això et recomano que cada dia et netegis bé la cara, sobretot si et maquilles. Que utilitzis una crema anti-acne en el cas de que en tinguis bastant i que un cop al mes et facis una exfoliació a casa per treure la brutícia acumulada. Aquestes són les millors pautes que pots seguir.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: