Logotip de Adolescents.cat
Anonimuuuus
Anonimuuuus
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 11/03/16 22:22
amor imposible:(((
Hola, tinc un lio mental, el problema es que fa unes setmanes em vaig começar a enamorar del meu entrenador, el problema per mi era la diferencia d'edat (ens portem 16 anys, jo en tinc 16 i ell 32),pero avui mhe enterat de que esta sortint amb una companya de l'equip, i nose es com que mha caigut el mon a sobre, sonara molt a pelicula pero es veritat, esque ara nose que fer, perquè cada cop que el vegi (es a dir, cada setmana) sabre que no el podre aconseguir i que nose pff... tamble li tinc molta enveja a la meva companya, tot i que em cau be, ajudeume siusplau, perq no vull deixar el basquet i tampoc vull anar a un altre equip (ja que tampoc els hi diria als meus pares que vull canviar per aixo) i tampoc tinc la suficient confiança per parlar amb la companya o l'entrenador sobre aixo, que puc fer? Oblidarlo es impossible, el vaig quasi cada dia, com em puc concienciar de que per mi sera nomes un entrenador? nose que fer, estic feta un liooo
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/03/2016 16:19
Hola Anonimuuuus!

Doncs si de moment posar distància entre vosaltres no és una opció, hauràs de donar-te temps per assimilar-ho i deixar que les coses vagin posant-se al seu lloc. Sabem que no serà fàcil, però intenta no obsessionar-te i continuar amb la teva vida i activitats. Pensa, a més, que en aquest cas la diferència d'edat entre vosaltres és important i tu encara ets menor d'edat (i això, encara que es digui que l'edat no importa, s'ha de tenir molt en compte!)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: