Logotip de Adolescents.cat
vogue000
vogue000
Any: 1998
Comarca: Conca de Barberà
Data: 11/03/16 20:45
Amor?
Fa un any vaig conèixer a un noi, no haviem parlat mai pero desde el primer moment em va cridar l'atenció, a la meva amiga li va passar el mateix amb el mateix noi.
Aquest any vam coincidir a les festes del meu poble i del seu poble nosaltres el miravem molt i ell tambe amb els seus amics i nosaltres anavem molt a per ell pero no sabem si ell també ho està ja que venia cap a nosaltres pero un dia es va liar amb moltes i unes estaven davant nostre, hi han accions que diuen que vol algo pero hi ha d0altres que no

nosaltres estem les 24h pensant en ell, sempre es el tema principal i tot ens recorda a ell i no sabem que fer. Pero la pregunta és: Que es exactament el que nosaltres sentim? I ell que sent? Perquè ho fa?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/03/2016 16:35
Hola vogue000!

Tant de bo tinguéssim nosaltres la resposta a les teves preguntes!

El que vosaltres sentiu, només ho podeu saber vosaltres, així que doneu-vos temps per anar veient què sentiu exactament. Si l'aneu coneixent millor, anireu afinant els vostres sentiments.

Pel que fa al que sent ell, només ell pot saber-ho. Així que li hauríeu de preguntar a ell o trobar la manera desbrinar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: