Logotip de Adolescents.cat
elenaa
elenaa
Any: 1991
Comarca: Plana Alta
Data: 09/03/16 19:28
Tenda de segona mà
Hola,

Necessitava una càmera per aquest cap de setmana que pogués gravar vídeos. No se com ho vaig fer però vaig convèncer als meus pares; vam anar a mirar al Media Markt i altres tendes però no estava la que ens recomanaven. AL final, vam acabar a una tenda de segona mà on hi havia una càmera xulíssima així que m'ho vaig comprar amb un trípode.

Després, vaig arribar a casa, vaig buscar opinions i descripcions sobre la càmera, al final, em vaig assabentar que la càmera que m'ha comprat no grava i principalment me la vaig comprar per això.

El pitjor d'aquesta història és que em vaig gastar 250 € amb la càmera i el trípode a una tenda de segona mà i no torna'n els diners, que hi puc fer alguna cosa?

Ara mateix els meus pares no em volen comprar una altra i la veritat és que no ho entenc perquè jo no hi tinc cap culpa o sí?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/03/2016 12:58
Hola elenaa!

Doncs si a la botiga no et retornen els diners, pots preguntar si la pots canviar per una altra amb les característiques que busques. Si finalment et diuen que no, pots provar de revendre la que et vas comprar i amb els diners que en treguis comprar-te la que vols!

Esperem que puguis solucionar-ho!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: